TZP-39 Atlant remorcă universală

3
image_pdfimage_print

 TZP-39 Atlant – remorcă universală pentru cereale, împrăștiat gunoi grajd, aplicat amendamente, transport cereale

Remorca universală glisantă TZP este o remorcă specială, unică, construită ca 3 remorci diferite reunite într-un singur utilaj. Acesta poate fi remorcă de transport în diferite scopuri, cu împingere de descărcare, cu funcție de reîncărcare și, de asemenea,  poate împrăștia gunoiul de grajd.

Remorcile TZP sunt concepute pentru o gamă vastă de lucrări de transport, încărcare-descărcare și transbordare. Zavod Kobzarenka Ltd. este primul producător din Ucraina, care a dezvoltat remorca complexă TZP-39 Atlas(capacitate de incarcare – 30 de tone. Unicitatea acestui trailer este în sistemul său de descărcare pe orizontală. În ciuda faptului că TZP-39 este o remorcă de dimensiuni mari și destul de grea, se manevreză destul bine datorita celor 3 axe de auto-direcție.

Remorcile pot fi utilizate pentru transportul cerealelor de la combină și încărcarea în mijloacele de transport, astfel reducându-se timpul de staționare a combinei și numărul mijloacelor de transport necesare. În timpul campaniei de semănat sunt utilizate ca un mijloc foarte efectiv de transport semințe și alimentarea semănătorilor, reducând timpul de încărcare cu 30-40 min. În cazul fertilizării remorcile sunt folosite la transportul și alimentarea rapidă a mașinilor de fertilizat datorită debitului de 6 t/min.

Această remorcă are multe avantaje comparativ cu alte remorci. De exemplu, remorca TZP nu se va întoarce niciodată cu încărcătură blocată, nedescărcată, în spatele remorcii. (După deschiderea oblonului, mecanismul de împingere cu cilindru hidraulic începe să împingă peretele frontal cu jumătate din podea, eliberând tot conținutul remorcii, chiar și cel din spatele remorcii. Când peretele frontal ajunge în centrul remorcii, al doilea cilindru hidraulic începe să împingă numai peretele frontal la capătul remorcii).

Fiecare fermier care deține depozite a întâmpinat problema descărcării conținutului de la remorci cu mecanism de basculare, însă remorca TZP vă poate ajuta cu acest lucru. Puteți descărca întregul volum de 32 m³ sau chiar 45 m³ (depinde de model) în spații cu înălțimea minimă 4,4 metri. Mecanismul de împingere poate presa furaje, astfel încât remorca poate fi încărcată cu până la 30-50% mai mult.

Remorca TZP poate fi transformată cu ușurință în mașină de împrăștiat gunoi de grajd. Mecanismul de împrăștiere a gunoiului de grajd, instalat în spatele plăcii și condus de tractorul P.T.O. cu 540 rp / m. Mecanismul de împrăștiere a gunoiului de grajd echipat cu un sistem special de apărare – torsiune, care oprește umplerea uleiului la dispersoare la sarcini de vârf. Lățimea de împrăștiere este de aproximativ 18 metri.

Remorca “ATLANT” poate fi de asemenea echipată cu un șnec de reîncărcare (cu diametrul de 520 mm) cu o productivitate de 6 tone pe minut.

Cu toate acestea, cumpărând doar un TZP “ATLANT” deveniți proprietar a 3 remorci diferite, fiind, cu siguranță, profitabil pentru fiecare persoană.

Caracteristici tehnice

1. Tandemul pe arcuri fabricat de ADR Italia, cu osie în forma de tub de 130/2150, auto-direcția fiind pe puntea din spate ceea ce face mai ușoară remorca, atât la deplasare cât și la virare, astfel prevenind uzura pneurilor;
2. Anvelope cu rezistență crescută – dimensiuni: 560 / 60xR22,5 (sarcină 6.3 t la viteza de 40 km/h), (MITAS, Slovacia).

3. Discuri – PRONAR (Polonia);

4. Sistem de frânare – pneumatic și electric;

5. Sistemul hidraulic are trei cilindri hidraulici cu un volum de 80 de litri;

6. Cantitatea de ulei hidraulic necesar – 26 de litri;

7. Peretele hidraulic frontal creează un efect de presare (împingere) de 80t;

8. Partea de jos este formată din două părți: prima parte este o construcție staționară; a doua parte este o construcție metalică mobilă care se deplasează orizontal spre poarta din spate în timpul descărcării;

9. Poarta din spate se deschide hidraulic;

10. Suportul pentru bara de tractare, este mecanic;

11. Inelul de legătură este de Ø 50 mm (Scharmueller Austria), poate fi înlocuit;

12.  Sistemul electric de 12 volţi;

14. Sistem de împrăștiere gunoi cu raza de acțiune de 18 metri;

Capacitate de transport – 30 tone, volum – 40 m3

Dimensiuni remorcă LxWxH – 8700 x 2300 x 2000 mm

Opțiuni suplimentare:
1. Echipament de imprastiat fertilizator organic pe o raza de 18 m

Garantie:

-12 luni de la livrarea si punerea in functiune a masinii, fara limita de ore de functionare;

-servicii incluse si oferite gratuit; Inspectia inainte de livrare, instruirea mecanizatorilor, punerea in functiune a utilajelor.

Cere informatii

Nume (obligatoriu)

Județ (obligatoriu)

Adresă Email

Număr telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

SEMIREMORCILE GLISANTE TZP ATLANT se regăsesc în 2 configurații:

TZP-39 (Capacitate 30 t, volum 42 m3)

TZP-49 (Capacitate 37 t, volum 49 m3)

TZP-39TZP-49
Greutate maximă autorizată (kg)39 83049 000
Greutate proprie (kg)9 83012 000
Capacitate de încărcare (kg)30 00037 000
Volum remorcă (m3)4249
Dimensiuni remorcă
Lungime (mm)9 60011 100
Lățime (mm)2 3002 300
Înălțime (mm)2 0002 000
Volum ulei hidraulic necesar (l)≈ 80≈ 90
Putere necesară tractor (CP)250-300300-350
Axe34
Cere informatii

Nume (obligatoriu)

Județ (obligatoriu)

Adresă Email

Număr telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj
 

 

image_pdfimage_print

Related Posts