Sapă rotativă 9 m rabatabilă

6
image_pdfimage_print

Sapa rotativă Tehnopol 9m este destinată spargerii crustei solului dintre rânduri la diferite culturi, cum ar fi: cereale, soia, leguminoase etc.

Grapa se pot folosi pe toate tipurile de sol. La trecerea cu sapa rotativă se realizează îndepărtarea buruienilor în fază incipientă, spargerea crustei și încorporarea îngrășămintelor/erbicidelor.

Tandemul oscilant, ajutat de cei doi rulumenți, sporește durata de viață a utilajului și, în același timp, asigură o copiere a solului și o adâncime constantă de lucru.

Cu ajutorul acestei sape, se poate lucra în 2 moduri:

1. Sparing – discul cu colți se orientează pe direcția de mers, asigurându-se o străpungere verticală a solului, fără a deteriora plantele.

2. Agresiv – rotirea discului în unghi față de direcția de mers, mărindu-se astfel suprafața de acțiune. Acest tip de lucru este recomandat pentru prelucrarea miriștilor sau altor tipuri de lucrări (prelucrare continuă și intensă)

Stabilirea adâncimii de lucru a utilajului se realizează prin intermediul cilindrilor hidraulici, ceea ce face posibilă o reglare precisă.

Caracteristici tehnice

Productivitate10.8 ha/oră
Viteză de lucru12-20 km/h
Viteză de transport20 km/h
Lățime de lucru9.2 m
Diametru pinion540 mm
Discuri92 buc
Greutate2800 kg
Putere minimă recomandată a tractorului160 CP

 

Galerie foto

Cere informatii

Nume (obligatoriu)

Județ (obligatoriu)

Adresă Email

Număr telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

image_pdfimage_print

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *