Tipurile de remorci agricole

Din gama noastră vastă de utilaje și echipamente destinate agriculturii fac parte și diferite tipuri de remorci agricole, multifuncționale și performante, necesare în acest domeniu.

Utilizarea lor este pentru transportul cerealelor, al recoltei, al îngrășământului sau al diferitelor alte produse care trebuie deplasate dintr-un loc în altul.

Remorcile agricole sunt indispensabile.

Pe piața de utilaje, sunt extrem de multe modele de remorci, mai ales remorci pentru tractoare. Etufarm vă pune la dispoziție utilaje pentru servicii eficiente de transport, ce sunt utile pentru diverse operațiuni.

Iată câteva dintre ele:

1. Remorci pentru baloţi și platforme

– principalul avantaj este că, pentru recoltarea baloților este nevoie doar de un singur tractor și de un șofer de tractor. Autostivuitoarele preiau baloții și îi încarcă pe ele însele. Apoi, peretele frontal, care este acționat de un motor hidraulic și cu lanț se deplasează către spatele echipamentului împingând baloții. Descărcarea se efectuează automat datorită peretelui frontal mobil, care împinge toți baloții în jos. Cu acest utilaj nu aveți nevoie de alte mașini, încărcătoare implicit economisiți timp și bani.

2. Remorcile de transfer

– transbordare PBN sunt remorci special construite pentru transportul de cereale din combină și reîncărcarea lor în alte mașini sau containere, fiind utile prin încărcarea rapidă a semănătoarelor și mașinilor de fertilizat.

Remorcile PBN sunt concepute pentru o gamă vastă de lucrări de transport, încărcare-descărcare și transbordarea cerealelor de la combină și încărcarea acestora. Cu aceste remorci timpul de staționare a combinei este redus, dar și numărul mijloacelor de transport necesare.

Principalele avantaje sunt:

▪ creșterea randamentului de recoltare cu mai mult de 30% – recoltarea nu se oprește iar descărcarea cerealelor din combină se face în mers;

▪ desfășurarea activității de recoltare în condiții de umezeală ridicată (Anvelopele mari cu presiune joasă pot trece ușor prin mlaștini și noroi);

▪  reducerea timpului pierdut al mașinilor de însămânțare la încărcare (productivitatea mașinilor de însămânțare crește cu până la 30% pe schimb);

▪ cântărirea cerealelor pe câmp cu emiterea bonului sau trimiterea datelor GPS către un computer operator.

3. Remorcile clasice și semi

-remorcile sunt construite conform standardelor de construcție UE, iar sistemul de frânare pneumatic sau hidraulic face ca ele să se potrivească tuturor tractoarelor. Remorca este echipată cu axe ADR Italia și discuri poloneze (Pronar), ce dau performanță maximă pentru orice suprafață.

4. Remorcile cu perete împingător, universale TZP

– sunt concepute pentru o gamă vastă de lucrări de transport, încărcare-descărcare și transbordare, având mai multe avantaje comparativ cu alte remorci. De exemplu, remorca TZP nu se va întoarce niciodată cu încărcătură blocată, nedescărcată, în spatele ei. Remorca TZP poate fi transformată cu ușurință în mașină de împrăștiat gunoi de grajd. Mecanismul de împrăștiere a gunoiului de grajd, instalat în spatele plăcii și condus de tractor are un sistem special de apărare – torsiune, care oprește umplerea uleiului la dispersoare la sarcinile de vârf.
Dacă sunteți interesat, vă invităm să luaţi legătura cu noi! Suntem pregătiți să vă oferim toate informațiile despre utilajul dorit. Contactați-ne telefonic la: 0769 370 202 sau pe https://etufarm.ro/categorie-utilaje/remorci/page/1/