TEHNOLOGIA DANFOIL DRONĂ PE ROTI

Datorită tehnologiei patentate de atomizor, pulverizatoarele de câmp Danfoil reprezintă o inovație în sectorul pulverizării.

Pulverizatorul de câmp Danfoil este singurul pulverizator cu aer de pe piață, adică utilizează aer ca mediu de transport,influențând dimensiunea/distribuția picăturilor și umidificarea, spre deosebire de pulverizatoarele convenționale și alte, parțial asistate cu aer.

Avantaje

– 45-50 EUR economie la hectar în comparație cu tehnologie clasică

– norma aplicare soluție: 30-100l ha (comparartiv clasică 180-250lha)

– posibilitatea de a lucra pe vânt max. 9 m/sec.

– posibilitatea de a lucra pe rouă

– reduce emisiile de carbon

– costuri operaționale cu 25% mai mici

– reducere la preparate pana la 30%

Capacitate mare

O capacitate de până la 6 ori mai mare decât cea a unui pulverizator convențional înseamnă mai puține reumpleri pentru fiecare pulverizare. Acest lucru optimizează lucrările individuale de pulverizare și economisește timp și combustibil.

Consum redus de lichid

Consumul redus de lichid, 30-50 l/ha, este semnificativ mai mic în comparație cu pulverizatoarele convenționale (200 l/ha). Acest lucru asigură economii de substanțe chimice și apă – în beneficiul dumneavoastră, ca utilizator, și al mediului înconjurător.

Depunere și penetrare mai mari

Pătrunderea eficientă în culturile dense este asigurată de aerul din pulverizator, care creează turbulențe în jurul plantei. Acest lucru asigură o depunere sporită a spray-ului atât în partea superioară, cât și în partea inferioară a culturii, precum și în partea superioară și inferioară a frunzelor.

Consum redus de apă

Consumul redus de lichid, 30-50 de litri / hectar, este semnificativ mai mic în comparație cu pulverizatoarele convenționale (200 de litri / hectar). Aceasta reduce la minimum timpul pierdut pentru reumplere și transportul rutier inutil și crește timpul efectiv în care vă aflați pe câmp. Astfel, economisiți timp, motorină și bani – în beneficiul dumneavoastră și al mediului.

Deviere mai mică dovedită

Danfoil are o aprobare de reducere a devierii cu 90% din partea institutului german recunoscut JKI. Aprobarea subliniază faptul că deriva vântului poate fi controlată cu un pulverizator Danfoil – chiar mai bine decât cu mulți dintre concurenți.

Dimensiune variabilă a picăturilor

Dimensiunea variabilă a picăturilor face posibilă ajustarea de către utilizator a dimensiunii picăturilor în funcție de sarcina de pulverizare specifică și asigură o acoperire optimă și o derivă redusă. Dimensiunea picăturilor este controlată exclusiv de presiunea aerului. Cu cât presiunea este mai mare, cu atât picăturile sunt mai mici.

Fără schimbarea duzei

Un singur atomizor pentru toate lucrările de pulverizare, deoarece atomizorul Eurofoil poate fi utilizat pentru toate lucrările de pulverizare. Spectrul picăturilor este reglat doar prin modificarea presiunii aerului – care se face prin. joystick-ul din cabina șoferului.

Garanție de 10 ani pentru atomizorul Eurofoil

O garanție de 10 ani pentru atomizorul Eurofoil asigură utilizatorului o economie considerabilă pe o perioadă de 10 ani. În plus, experiența arată că atomizoarele Eurofoil, spre deosebire de duzele convenționale, nu necesită reglare și întreținere curentă.

Simplu și funcțional

Pulverizatoarele de câmp Danfoil sunt construite pe baza unei ușurințe optime de utilizare. Este proiectat de fermieri pentru fermieri.

TIPURI DE UTILAJE