Atât în Europa cât și în Asia, semințe noastre de soia sunt apreciate pentru caracteristicile lor nutriționale, rezultat al abordării entuziaste ale echipei noastre.

Expertiză

Performanța laboratorului nostru din Europa este unică. Producem în mod experimental: tofu, preparate din soia, miso și natto.

Centrul de cercetare este dotat cu echipament avansat și este condus de o echipă de cercetători și agronomi cu experiență vastă în domeniu.

Datorită parteneriatelor strategice avem acces la progresele biotehnologice și ne folosim de cele mai recente descoperiri în cadrul liniei noastre de producere semințe soia semincere.

Garanția calității genetice

Toți producătorii de material semincer cu care colaborăm împărtășesc o adevărată pasoime pentru culturi, profesionalism și calitate.

Semințele noastre de soia sunt selectate, sortate și controlate strict din punct de vedere tehnologic.

Fiind certificate de HACCP (Standardele Internaționale de Siguranță Alimentară), produsele de soia PROGRAIN sunt garantate din punct de vedere a siguranței alimentare.

De la saci, la cargo-uri, clienții noștri pot fi siguri de calitatea produselor comandate, corect ambalate și în cantități potrivite.

Pasiune

Succesul companiei noastre este rezultatul unei pasiuni împărtășite între echipă, producători și clienții noștri.

Accesabilitate

 

Taxele de livrare reduse și plasarea noastră geografică sunt avantajele pentru livrare la nivel global: putem livra produsele noastre la fel de ușor în Europa și Asia, precum și în partea de Nord a Americii.