Expoziții și târguri

ETUFarm vă invită la AgriPlanta-RomAgroTec 2019!

image_pdfimage_print

„Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care AgriPlanta – RomAgroTec reunește cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011. Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 de hectare, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficiența. AgriPlanta – RomAgroTec înseamnă: expoziție în câmp, loturi demonstrative și demonstrații cu mașini agricole.

Evenimentul agricol, ajuns în acest an la cea de-a noua ediție, reunește, cu succes, în perioada 16-19 mai 2019, la Fundulea, în județul Călărași, producători, importatori şi distribuitori de seminţe, fertilizanţi şi produse pentru protecţia plantelor, furnizori de maşini şi utilaje agricole, sisteme de irigaţii, echipamente şi tehnologii pentru energii regenerabile, instituţii financiare, companii de asigurări şi consultanţă, institute de cercetare, asociaţii şi universităţi de profil.

ETUFarm vă invită și vă așteaptă, la standul E61, cu tehnologii și utilaje care pun nevoile fermierilor pe primul loc, indiferent de tipul fermei (mică, medie, mare) și domeniu agricol (cerealier, viticol, pomicol, legumicol, etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *