Expoziții și târguri

ETUFarm vă invită la expoziția AGRARIA 2018

image_pdfimage_print

Agraria 2018 este un de târg comercial destinat să răspundă nevoilor tehnologice și de echipament ale profesioniștilor din toate ramurile agriculturii. Tractoare, mașini destinate transportului și manipulării produselor sau agrochimice, printre altele, sunt expuse la acest eveniment.

Agraria are ca scop reunirea marilor conglomerate ale sectorului și a directorilor companiilor mari, mijlocii și mici care furnizează bunuri, produse și servicii legate de acest sector. Obiectivul acestui târg este de a oferi o platformă unde puteți găsi o gamă largă de soluții pentru diferitele nevoi pe care le au fermierii.

Ajunsă la cea de a 24-a ediție, Agraria va avea loc anul acesta în perioada 19 – 22 aprilie 2018, în localitatea Jucu, județul Cluj. Agraria promite și în 2018 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Fiabilitatea și inovația sunt două elemente necesare pentru a facilita agricultura modernă și profitabilă într-o lume aflată în continuă schimbare, ca cea din zilele noastre. De aceea, Etufarm va fi prezentă la acest eveniment, unde va expune utilajele-vedetă ale sezonului, modele polivalente, versatile, cu un nivel ridicat de confort, adecvate atât pentru lucrul în câmp și pe pășuni, cât și pentru aplicații de transport și ca încărcător frontal pentru activitățile din ferme.
Gama de utilaje oferită de Etufarm destinată contractorilor din agricultură și fermelor de mari dimensiuni a cunoscut, de asemenea, îmbunătățiri sistematice, oferind multe funcții noi.

Înscrieți-vă cât mai curând posibil pentru a beneficia de tichetul de acces pentru vizitatori și ne vedem acolo!

Compania ETUFARM poate fi găsită în cadrul Târgului AGRARIA, standul E 108 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *