Expoziții și târguri

ETUFarm vă invită la expoziția AGRIPLANTA 2018

image_pdfimage_print

Concept de expoziţie agricolă unic în România, pe model german, AgriPlanta 2018 îşi deschide porţile pentru mii de fermieri din toată ţara. Ediţia din acest an, îşi deschide porţile pentru fermierii din toată ţara şi pentru principalii producători şi importatori de utilaje agricole. În cadrul manifestării vor fi prezentate loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii cu maşini agricole şi standuri expozitionale (utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăsăminte şi fertilizatori).

Evenimentul agricol, a ajuns în acest an la cea de-a opta ediție, și reunește, în perioada 17-20 mai 2018, Fundulea, județul Călărași, cu succes, producători, importatori şi distribuitori de seminţe, fertilizanţi şi produse pentru protecţia plantelor, furnizori de maşini şi utilaje agricole, sisteme de irigaţii, echipamente şi tehnologii pentru energii regenerabile, instituţii financiare, companii de asigurări şi consultanţă, institute de cercetare, asociaţii şi universităţi de profil.

ETUFARM ține pasul cu inovația pe care o împletește cu succes cu fiabilitatea, pentru rezultate competitive la finalul sezonului. Gama de utilaje oferită de Etufarm este destinată contractorilor din agricultură, fermelor de mici dar și de mari dimensiuni, asimilând îmbunătățiri sistematice pentru a oferi multe funcții noi.

ETUFARM va expune utilajele-vedetă ale sezonului, modele polivalente, versatile, cu un nivel ridicat de confort, adecvate atât pentru lucrul în câmp și pe pășuni, ori pentru alte activități desfășurate în ferme.

Așteptăm să ne cunoaștem, să vă dăm idei, să ne dați păreri și la final să încheiem cât mai multe înțelegeri.

NE GĂSIȚI LA STANDUL E 53

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *