Fără categorie

Indagra 2018

image_pdfimage_print

INDAGRA este cea mai complexă manifestare cu tematică agricolă din România și se adresează: producătorilor și distribuitorilor din domeniile utilaje agricole, echipamente pentru irigații, semințe și material săditor, îngrășăminte, sere și solarii, echipamente zootehnice, precum și prestatorilor de servicii financiare și asigurări, consultanță și formare profesională.

Asa cum ne-a obișnuit, INDAGRA reprezintă cadrul ideal pentru lansări de produse inedite, tehnologii și informații de ultimă ora, prin crearea unei atmosfere de business, propice comunicării și networking-ului. Ediția de anul acesta se va desfășura în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, într-unul din noile spații expoziționale inaugurate anul trecut – Pavilionul B2!

Compania ETUFarm va fi prezentă la cea de-a XXIII-a ediție a târgului, în cadrul platformei nr. 4, stand 3, pavilion central. În programele noastre de prezentare din spaţiul expoziţional se va pune accent pe tendinţele actuale şi metodele noi folosite în agricultură, cât și pe dezvoltarea unui parteneriat trainic și profitabil în ambele sensuri.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la cel mai important eveniment agricol al anului, târgul INDAGRA 2018!

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *